Най-добрият и ефективен начин да запазиш, подобриш или възстановиш здравето си, е този, създаден лично за теб.

Услугите, които ти предлагаме, са доказано работещи решения в сферата на персонализираната медицина. Те ще ти помогнат да постигнеш по-бързо положителна промяна за здравето и външния си вид, като пресееш от всичките възможни хранителни и спортни режими, лечебни протоколи и насоки за превенция на заболявания тези, които ще работят най-добре за теб. Те включват генетични изследвания, консултации и режими, изготвени от експерти в сферата на генетиката, диететиката, дерматологията и кардиологията.

Цялостни решения

Услуги за пълноценна здравна грижа, отговаряща на нуждите на съвременните жени и мъже в грижата за здравето, теглото, тонуса и външния вид.

Разгледай

Единични пакети

Генетични изследвания с конкретен фокус, подпомагащи информирания избор за начин на живот, съобразен с индивидуалните нужди на тялото.

Разгледай

Медицински услуги

Услуги, свързани с превенция на заболявания, прецизиране на лечебни протоколи и клинични приложения на генетиката.

Очаквай скоро!
Боряна Герасимова от Re:Gena

За Боряна

Аз съм Боряна Герасимова и мисията ми е да ти помогна да откриеш най-краткия път към твоето здраве. Създадох Re:Gena, защото вярвам, че здравето е най-важният ресурс, с който разполагаме, и е наша лична отговорност да се грижим за него проактивно и по най-ефективния начин.

Знам, че ако имаш точна и навременна информация за генома си и процесите, които протичат в тялото ти, можеш да разбереш какво ще работи най-добре за теб и какво да направиш, за да планираш ефективно здравето си в дългосрочен план. С екип от експерти правим най-доброто, за да пресеем информацията и да намерим отговори, изследвания и доказани методологии, за да ти предложим по-лесни за разбиране и приложение услуги, които да ти помогнат да откриеш собствения си, по-пряк път към твоето здраве.

Повече за мен можеш да прочетеш тук.

Хората, които ни се довериха

Решението ми да се обърна към Боряна и Re:Gena беше на 100% правилно и оправда очакванията ми!

За себе си избрах услугата Fit Passport! Изключително съм доволна от разговора с д-р Виктория Спасова, много компетентна и мила и най-вече разбираща си от работата! Научих нови неща, което ме радва.

Моят Fit Passport е красиво и професионално оформен, а съдържанието е изчерпателно и на достъпен език, така че и след време като го погледна да разбирам за какво става дума.

Разговорите и срещите ми с Боряна бяха изключително приятни, лични и ползотворни и оставяха в мен едно много добро чувство и позитивно настроение. Също така, офисът e много уютен и приятен, а локацията страхотна.

Вера Г.

Абонирай се, за да получаваш новини от нас!

* задължително поле