Healthy Woman Premium – цялостна грижа за здравето и външния вид на съвременната жена

Услуга за цялостна грижа за съвременната жена:

  • Вземи пакет Healthy Woman

  • Добави генетичен паспорт на кожата Skin Passport

  • Получи цялостен персонализиран план за твоята грижа за здравето и външния ти вид

В момента променяме пакета Healthy Woman Premium и услугата не се предлага. В случай че имаш интерес към нея, свържи се с нас!

Когато става дума за най-ефективна грижа за здравето ти и външния ти вид, понякога е много трудно да избереш от къде да започнеш. Тялото ти е система и често да подхождаш на парче не върши работа. Ако в твоите лични цели, свързани със здравето ти и качеството ти на живот, се включва и контрол на теглото ти, повишаване на енергията ти, подобряване на тренировките и оптимална грижа за кожата ти, си изправена пред предизвикателство. Не е лесна задачата да откриеш как да подходиш така, че да пресееш цялата информация, за да си сигурна, че положените усилия, добавки, процедури, кремове и хранителен режим ще дадат очакваните за теб резултати и няма да ти попречат да постигнеш една цел за сметка на друга.

Създадохме Healthy Woman Premium, за да ти помогне да подходиш цялостно и да получиш яснота и конкретни стъпки за действие за здравето си отвътре и отвън. Сега можеш да надградиш всичко, което Healthy Woman ти дава, с подробен генетичен паспорт за твоята кожа. Защото оптималната грижа не е въпрос на повече усилия, екстремни режими или по-скъпи кремове – тя се постига чрез интелигентен, информиран и високо индивидуализиран подход.

Какво включва услугата

Избери твоята услуга

1. Избери твоята услуга

Можеш да заявиш твоята услуга от тук, по телефон или на място в кабинета ни. Ние можем да ти помогнем в избора, като ти дадем да попълниш наш детайлен здравен въпросник, който да покаже какъв е най-добрия начин, по който можем да ти помогнем. Ако имаш въпроси, насреща сме да ги обсъдим!

Вземи ДНК материал

2. Вземи ДНК материал

Можеш да дадеш твоята ДНК проба за изследването в кабинета ни след предварителна уговорка, а можеш да я вземеш и в своя дом – ако предпочиташ, на посочен от теб адрес ще получиш комплект за събиране на ДНК материал с детайлни инструкции.

ДНК анализ в сертифицирана лаборатория

3. ДНК анализ в сертифицирана лаборатория

Взетата проба ще бъде изпратена до една от сертифицираните лаборатории в чужбина, с които работим. Твоят резултат ще е готов в рамките на 4 до 6 седмици.

Анализ на резултата

4. Анализ на резултата

Лекар, специалист по медицинска генетика, ще изготви подробен анализ на твоя резултат. Анализът взима предвид сегашното ти здравословно състояние и родовата анамнеза, за да получиш максимално точни, актуални и приложими решения.

Генетична консултация

5. Консултация

Твоята услуга включва и консултация на живо или дистанционно с лекаря, който е анализирал резултата ти. Прочети детайлите към услугата ти, за да разбереш какви други консултации са включени!

В момента променяме пакета Healthy Woman Premium и услугата не се предлага. В случай че имаш интерес към нея, свържи се с нас!