Често задавани въпроси

Какъв е срокът за получаване на услугите след тяхната заявка?

Срокът за изготвяне на предоставяните от нас услуги е в рамките на 1 месец след получаване на поръчката, когато става въпрос за услуги, които не включват извършването на изследвания. Когато става въпрос за услуга, която включва едно или повече изследвания, срокът е 1 месец след получаване на всички резултати от изследванията.

В услугата ми има включени изследвания. Как ще бъдат извършени?

Към момента работим с генетични изследвания като база на услугите, които предлагаме. На база на техния анализ нашите специалисти изготвят препоръки и режими.

Генетичните изследвания се извършват с проба от устната кухина. Ако поръчаш изследването от твоя лекар или от клиника, ще можеш да оставиш ДНК проба още там. Ако поръчаш изследването от уебсайта regena.bg, ще изпратим на подаден от теб адрес комплект за събиране на ДНК материал, който е подходящ за употреба в домашни условия. Към комплектът ще има детайлни инструкции как да вземеш пробата и да ни я изпратиш обратно след това.

Какъв е срокът за получаване на резултати от изследвания?

Резултатите от генетичните изследвания се получават в рамките на 2 до 5 седмици, в зависимост от извършващата ги лаборатория.

Трябва ли да присъствам на живо, за да се възползвам от услугите?

Не, не е необходимо. Ние можем да предоставим услугата както с физическото ти присъствие, така и дистанционно – по телефон, Viber, Skype.

Как се извършва заплащането на услугите на Re:Gena?

Re:Gena работи в партньорство с МЦ Комплексна Онкологична Помощ ООД. Заплащането на услугите се извършва по банков път към медицинския център.