Fit Passport

Постигни здравните си цели по уверен и информиран начин

Задълбочен поглед върху твоето хранене, тегло и оптимални тренировки:

  • Как да живееш по-здравословен и активен живот

  • Как да се храниш, съобразено с генетично определените нужди на тялото си

  • Как да подобриш тренировките си, да ги съобразиш с ползите за здравето си и да намалиш риска си от някои видове травми

  • Генетичен профил за оптимизиране на твоите фитнес нужди

  • Как да постигнеш и поддържаш желаното тегло

  • Емоционално хранене, прием на сладко и други видове хранително поведение – до колко са продиктувани от гените ти и как да ги овладееш по-лесно

  • Имаш ли повишени нужди от определени витамини и ненаситени мастни киселини

Време е да постигнеш здравните си цели по уверен и информиран начин.

Благодарение на генетиката можеш да разбереш как тялото ти обработва основни хранителни вещества (захари, мазнини) и витамини. Ще научиш как гените ти могат да повлияят хранителното ти поведение – начина, по който метаболизираш конкретни храни. Строго индивидуални са и мускулният ти потенциал и начинът, по който тялото ти реагира при упражнения. Тези „открития“ ще ти позволят да започнеш да живееш в унисон с тялото си и да насочиш усилията, които полагаш за здравето си, в насока, която ще ти донесе по-добри и трайни резултати за по-кратко време.

Отключи потенциала си за здравословен и активен начин на живот и поръчай Fit Passport!

996.00 лв.Поръчай

Знаеш ли кой е най-прекият път към това да си в оптимална форма, да имаш енергия и да живееш активно? Около нас има невероятно разнообразие от препоръки за хранителни режими, тренировки, изобилие от всякакви хранителни добавки и насоки за грижа за здравето. Знаеш ли кои от тях няма да са ти от полза, кои  ще ти навредят и кои ще ти помогнат да постигнеш целите си с оптимизирани усилия?

Един от най-големите ориентири, които могат да ти помогнат в избора на оптималната за теб грижа е информацията, която можеш да получиш  за гените си, анализирана от експерт в сферата на генетиката. Това ще ти даде оптималната посока, в която да насочиш усилията си за подобряване на хранителния си режим и спортните успехи.

Какво включва Fit Passport

Генетично изследване

Генетично изследване

Създадено специално за оптимално здраве и спортно представяне

Индивидуален генетичен паспорт

Индивидуален генетичен паспорт

Ще получиш информация за твоите предразположения според изследваните категории гени.

Генетична консултация

Консултация с лекар генетик

Информацията от генетичното изследване ще ти бъде разяснена по време на консултация с лекар, който ще отговори на въпросите ти и ще ти обясни какво е важно да предприемеш на база на анализа.

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Ако в рамките на три месеца при теб възникнат още въпроси или имаш нужда от съдействие, имаш възможност за още една консултация с нашите специалисти.

Какво ще разбереш за себе си в детайли

Свали примерен резултат

Услугата е базирана на иновативно генетично изследване, разработено в сътрудничество с учени от световна класа, медицински специалисти, генетици, експерти в храненето и спорта. Изследват се 75 генетични маркера, даващи широк поглед върху твоето хранене, тегло и физическа активност.

Мнения за Fit Passport

Решението ми да се обърна към Боряна и Re:Gena беше на 100% правилно и оправда очакванията ми!

За себе си избрах услугата Fit Passport! Изключително съм доволна от разговора с д-р Виктория Спасова, много компетентна и мила и най-вече разбираща си от работата! Научих нови неща, което ме радва.

Моят Fit Passport е красиво и професионално оформен, а съдържанието е изчерпателно и на достъпен език, така че и след време като го погледна да разбирам за какво става дума.

Разговорите и срещите ми с Боряна бяха изключително приятни, лични и ползотворни и оставяха в мен едно много добро чувство и позитивно настроение. Също така, офисът e много уютен и приятен, а локацията страхотна.

Вера Г.

Отключи потенциала си за здравословен и активен начин на живот и поръчай Fit Passport!

996.00 лв.Поръчай