Fit Passport

Постигни здравните си цели по уверен и информиран начин

Задълбочен поглед върху твоето хранене, тегло и оптимални тренировки:

 • Как да живееш по-здравословен и активен живот

 • Как да се храниш, съобразено с генетично определените нужди на тялото си

 • Как да подобриш тренировките си, да ги съобразиш с ползите за здравето си и да намалиш риска си от някои видове травми

 • Генетичен профил за оптимизиране на твоите фитнес нужди

 • Как да постигнеш и поддържаш желаното тегло

 • Емоционално хранене, прием на сладко и други видове хранително поведение – до колко са продиктувани от гените ти и как да ги овладееш по-лесно

 • Имаш ли повишени нужди от определени витамини и ненаситени мастни киселини

Време е да постигнеш здравните си цели по уверен и информиран начин.

Благодарение на генетиката можеш да разбереш как тялото ти обработва основни хранителни вещества (захари, мазнини) и витамини. Ще научиш как гените ти могат да повлияят хранителното ти поведение – начина, по който метаболизираш конкретни храни. Строго индивидуални са и мускулният ти потенциал и начинът, по който тялото ти реагира при упражнения. Тези „открития“ ще ти позволят да започнеш да живееш в унисон с тялото си и да насочиш усилията, които полагаш за здравето си, в насока, която ще ти донесе по-добри и трайни резултати за по-кратко време.

Отключи потенциала си за здравословен и активен начин на живот и поръчай Fit Passport!

996.00 лв.Поръчай

Знаеш ли кой е най-прекият път към това да си в оптимална форма, да имаш енергия и да живееш активно? Около нас има невероятно разнообразие от препоръки за хранителни режими, тренировки, изобилие от всякакви хранителни добавки и насоки за грижа за здравето. Знаеш ли кои от тях няма да са ти от полза, кои  ще ти навредят и кои ще ти помогнат да постигнеш целите си с оптимизирани усилия?

Един от най-големите ориентири, които могат да ти помогнат в избора на оптималната за теб грижа е информацията, която можеш да получиш  за гените си, анализирана от експерт в сферата на генетиката. Това ще ти даде оптималната посока, в която да насочиш усилията си за подобряване на хранителния си режим и спортните успехи.

Какви ще са ползите за теб

 • Ще разбереш как да оптимизираш метаболизма си и да имаш повече жизнена енергия.
 • Ще поддържаш теглото си без да експериментираш с неподходящи за теб диети, защото ще получиш ориентир за изграждане на детайлен хранителен режим, съобразен с генома ти и нуждите на тялото ти.

 • Ще разбереш дали имаш генетично заложен риск за покачване на тегло, как работи метаболизмът ти и дали йо-йо ефектът при теб е по-силно изразен.

 • Открий кои са приемливите за теб количества на кофеин и алкохол и дали имаш риск от развитие на лактозна непоносимост.

 • Узнай рисковете си за развитие на някои здравни проблеми (повишени холестерол, кръвна захар и триглицериди) и предприеми стъпки за по-добра превенция. Ще оптимизираш приема на витамини и мастни киселини, след като научиш кои от тях усвояваш по-добре.

 • Ще можеш правилно да се възползваш от атлетичния си потенциал и ще разбереш как тренировките се отразяват на здравето ти и спортните ти резултати.

 • Ще получиш информация какъв е рискът ти от травми на меки тъкани по време на тренировки и какви мерки да вземеш, за да ги намалиш.

 • Ще разбереш как тренировките за издръжливост повлияват нивата на холестерола и кръвната захар, и дали да увеличиш продължителността им.

 • Ще разбереш до колко хранителното ти поведение е продиктувано от гените ти – емоционално хранене, склонност към прием на повече сладко, контрол на апетита, усещане за ситост и други, и ще получиш насоки как да овладяваш това поведение. Ще получиш информация и дали имаш склонност към преяждане по време на емоционален стрес.

Какво включва услугата

Генетично изследване

Генетично изследване

Създадено специално за оптимално здраве и спортно представяне

Индивидуален генетичен паспорт

Индивидуален генетичен паспорт

Ще получиш информация за твоите предразположения според изследваните категории гени.

Генетична консултация

Консултация с лекар генетик

Информацията от генетичното изследване ще ти бъде разяснена по време на консултация с лекар, който ще отговори на въпросите ти и ще ти обясни какво е важно да предприемеш на база на анализа.

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Ако в рамките на три месеца при теб възникнат още въпроси или имаш нужда от съдействие, имаш възможност за още една консултация с нашите специалисти.

Какво ще разбереш за себе си в детайли

Услугата е базирана на иновативно генетично изследване, разработено в сътрудничество с учени от световна класа, медицински специалисти, генетици, експерти в храненето и спорта. Изследват се 75 генетични маркера, даващи широк поглед върху твоето хранене, тегло и физическа активност.

Отключи потенциала си за здравословен и активен начин на живот и поръчай Fit Passport!

996.00 лв.Поръчай