Healthy Man – грижа за съвременния мъж

Услуга, създадена, за да отговори на нуждите на съвременните мъже в усилията за постигане на по-добро здраве, активност и поддържане на теглото:

  • Разбери как да поддържаш по-висок тонус и да подобриш дългосрочно здравето си.

  • Вземи оптимален хранителен режим, съобразен с гените ти и нуждите ти към сегашния момент.

  • Влез във форма с правилно подбрани усилия без процес на опит-грешка.

  • Тренирай по начин, който има най-благоприятен ефект за здравето ти.

  • Разбери до колко гените ти влияят на апетита и вземи мерки за по-добър контрол.

  • Към какви често срещани здравни проблеми си предразположен и как да намалиш риска от развитието им.

  • Какъв да е приемът ти на витамини и ненаситени мастни киселини.

  • Съобрази лечението си с твоите възможности за метаболизиране на определени лекарства.

Избери активния подход към здравето и вземи своят персонализиран профил сега!

1368.00 лв.Поръчай

Здравето ти, теглото ти и добрият ти тонус не са статични величини. През различните периоди от живота факторите, които ти влияят, рязко се променят, а със тях – и грижата за здравето и енергията ти. Колкото по-динамичен живот водиш, толкова повече грижата за здравето ти може да се превърне в истинско предизвикателство. Периодите, свързани с покачване и сваляне на килограми, обездвижване, стрес и натовареност в офиса – всеки от тях има своята специфика и през всеки ти се налага да взимаш множество нелеки решения, за да запазиш здравето и активността си. Никой не може да вземе тези решения вместо теб, често нямаш време да се запознаеш с безкрайната като обем информация за целта, а подходът на проба-грешка не е опция.

За щастие има много начини, по които можеш да се подходиш, за да направиш правилните избори за себе си. Един от най-надеждните и съвременни методи е да се довериш на възможностите на персонализираната медицина. Комбинирайки напредъка на генетиката с експертизата на специалисти в сферата на храненето и превенцията на заболявания, можеш да получиш твой индивидуален план, базиран на генетичния ти профил и съобразен с нуждите и здравето ти в сегашния период от живота ти. Това ще ти помогне да оптимизираш грижата за себе си, за да можеш да получиш още по-добри и дългосрочни резултати за здраве, тегло, енергия и тонус.

Какво включва услугата

Генетично изследване

Генетично изследване

Създадено специално за нуждите на съвременния мъж

Индивидуален генетичен паспорт

Индивидуален генетичен паспорт

Ще получиш информация за твоите предразположения според изследваните категории гени.

Генетична консултация

Консултация с лекар генетик

Информацията от генетичното изследване ще ти бъде разяснена по време на консултация с лекар, който ще отговори на въпросите ти и ще ти обясни какво е важно да предприемеш на база на анализа.

Персонализиран хранителен режим

Персонализиран хранителен режим

Лекар диетолог ще подготви за теб високоефективен хранителен режим, базиран на гените ти и сегашното ти тегло и здравно състояние. Този режим ще ти помогне да нормализираш и поддържаш теглото си в желаните от теб граници дългосрочно.

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Ако в рамките на три месеца при теб възникнат още въпроси или имаш нужда от съдействие, имаш възможност за още една консултация с нашите специалисти.

Какво ще разбереш за себе си в детайли

Услугата включва изследване на внимателно подбрани генетични маркери, които могат да предоставят на теб и лекарите ти ценна информация относно хранителните нужди, подходящото физическо натоварване, потенциалното влияние на медикаменти, както и риска от развитие на редица общи здравословни проблеми.

Избери активния подход към здравето и вземи своят персонализиран профил сега!

1368.00 лв.Поръчай