Решения при онкологични заболявания

Знаеш ли, че персонализирания подход, базиран на индивидуалния геном, има много голям потенциал както за предотвратяване на онкологични заболявания, така и за и подкрепа по време на лечение и задържане на постигнатата на ремисия?

Чуй какво споделя Боряна Герасимова, основател на Re:Gena, за персонализираната грижа след нейното онкологично заболяване:

Предотвратими ли са тежките заболявания със знанието за тяхната евентуална поява?

Крие ли се ключът към здравето в твоето ДНК?

За рака като диагноза,
не като присъда:
„Не вярвах, че ще бъда жива на 40“

Най-търсените ни пакети

когато темата е превенция на онкологични заболявания, постигане или задържане на ремисия

Пакети Healthy Woman и Healthy Man – вземи правилните решения за здравето си

Много фактори оказват влияние върху здравето и качеството ни на живот. За да можеш да подобриш здравето си, да намалиш определени симптоми и да предпазиш тялото си от допълнителни усложнения, е важно да съобразиш грижата за себе си с индивидуалните нужди на твоето тяло. Сега можеш да получиш създаден за теб режим, изготвен от експерти в генетиката и храненето, и съобразен с твоя уникален генетичен профил.

Ще научиш дали при теб има рискове за по-високи нива на възпаление, оксидативен стрес, проблеми с детоксикацията, как усвояваш редица храни и хранителни добавки, имаш ли непоносимости към храни и много други! Персонализираната програма може да ти осигури детайлите, които са ти необходими, за да взимаш правилните решения за здравето си по време на целия си живот.

ДНК тест Healthy Woman

Пакет Healthy Woman

Научи повече
ДНК тест Healthy Man

Пакет Healthy Man

Научи повече
ДНК тест Estrogen Detox

Estrogen Detox – Намали риска от развитието на естроген-зависими заболявания

Изследването Estrogen Detox изследва генни варианти, за които е доказано, че оказват влияние върху процесите на метаболизъм и детоксикация на естрогена. Чрез тези процеси тялото разгражда естрогените, за да предотврати остатъчните естрогенни метаболити, причиняващи проблемни странични ефекти и увеличавайки риска от редица заболявания.

Резултатите от ДНК теста ще ти помогнат да направиш персонализирани промени в начина си на живот, които ще ти помогнат да контролираш нивата на естроген в организма си. Тези промени се отнасят до начина ти на хранене, двигателния ти режим, приема на хормони и добавки, честотата на нужната ти профилактика.

Научи повече

Виж отговорите на някои важни въпроси, свързани със здравето ти и онкологичните заболявания:

Онкологична генетична консултация

От каква полза може да ти бъде провеждането на онкологична генетична консултация и в какви случаи е добре да я направиш?

Прочети повече
Предварителна генетична консултация

Кога е добре да направиш предварителна генетична консултация и как можеш да заявиш такава?

Прочети повече

Функционална
геномика:
„Моето здраве –
каква е
връзката му
с гените?“

Прочети повече