Цялостни решения

Тук ще откриеш услуги за пълноценна здравна грижа, отговаряща на нуждите на съвременните жени и мъже в грижата за здравето, теглото, тонуса и външния вид.

ДНК тест Healthy Woman

Re:Start – Обичай тялото си

Знаеш ли какво е усещането да живееш с лекота и да харесваш тялото си? Получи 8 седмици трансформираща грижа за теб, базирана на генома ти, с пълна подкрепа от експерти в сферата на генетиката, храненето, спорта и психологията! Персонализираната промяна посредством програмата “Re:Start – Обичай тялото си” ще ти помогне да приемеш тялото си, да го заобичаш и да му помогнеш да се трансформира по здравословен и безопасен начин. Направи крачка към онази трайната промяна, от която имаш нужда и можеш да следваш с лекота през целия си живот!

Прочети повече
ДНК тест Healthy Woman

Healthy Woman – проактивна грижа за здравето на съвременната жена

Много фактори влияят върху цялостното здраве и качество на живот на съвременните жени. За да можеш да постигнеш оптимално здраве и фигура, е важно да съобразиш грижата за себе си с индивидуалните нужди на твоето тяло. Сега можеш да получиш създаден за теб режим, изготвен от експерти в генетиката и храненето, и съобразен с твоя уникален генетичен профил. Персонализираната програма може да ти осигури детайлите, които са ти необходими, за да взимаш правилните решения за здравето си по време на целия си живот.

Прочети повече
ДНК тест Healthy Man

Healthy Man – проактивна грижа за здравето на съвременния мъж

Много фактори влияят върху цялостното здраве и качество на живот на съвременните мъже. Сред тях са както външни фактори – завишени нива на стрес, обездвижване, режим на хранене, така и наследствени заложби. За да можеш да постигнеш оптимално здраве, е важно да съобразиш грижата за себе си с индивидуалните нужди на твоето тяло. Сега можеш да получиш създаден за теб режим, изготвен от експерти в генетиката и храненето и съобразен с твоя уникален генетичен профил. Така ще можеш да се възползваш още по-добре от начина, по който тялото ти използва енергията и хранителните вещества, и реагира на определени храни, хранителни режими и тренировки. Персонализираната програма може да ти осигури детайлите, които са ти необходими, за да взимаш правилните решения за здравето си по време на целия си живот.

Прочети повече
ДНК тест Healthy Woman Premium

Healthy Woman Premium – цялостна грижа за здравето и външния вид на съвременната жена

Създадохме Healthy Woman Premium, за да ти помогне да подходиш цялостно и да получиш яснота и конкретни стъпки за действие за здравето си отвътре и отвън. Сега можеш да надградиш всичко, което Healthy Woman ти дава, с подробен генетичен паспорт за твоята кожа и детайлна информация за оптималния начин, по който да тренираш. Защото оптималната грижа не е въпрос на повече усилия, екстремни режими или по-скъпи кремове – тя се постига чрез интелигентен, информиран и високо индивидуализиран подход.

Прочети повече
ДНК тест Healthy Man Premium

Healthy Man Premium – цялостна грижа за здравето и външния вид на съвременния мъж

Създадохме Healthy Man Premium, за да ти помогне да подходиш цялостно и да получиш яснота и конкретни стъпки за действие за здравето си отвътре и отвън. Сега можеш да надградиш всичко, което Healthy Man ти дава, с подробен генетичен паспорт за твоята кожа. Защото оптималната грижа не е въпрос на повече усилия, екстремни режими или по-скъпи кремове – тя се постига чрез интелигентен, информиран и високо индивидуализиран подход.

Прочети повече