ДНК изследвания и пакети

Тук ще откриеш услуги за пълноценна здравна грижа, отговаряща на нуждите на съвременните жени и мъже в грижата за здравето, теглото, тонуса и външния вид.

ДНК тест Healthy Woman

Healthy Woman – проактивна грижа за здравето на съвременната жена

Много фактори влияят върху цялостното здраве и качество на живот на съвременните жени. За да можеш да постигнеш оптимално здраве и фигура, е важно да съобразиш грижата за себе си с индивидуалните нужди на твоето тяло. Сега можеш да получиш създаден за теб режим, изготвен от експерти в генетиката и храненето, и съобразен с твоя уникален генетичен профил. Персонализираната програма може да ти осигури детайлите, които са ти необходими, за да взимаш правилните решения за здравето си по време на целия си живот.

Прочети повече
ДНК тест Healthy Man

Healthy Man – проактивна грижа за здравето на съвременния мъж

Много фактори влияят върху цялостното здраве и качество на живот на съвременните мъже. Сред тях са както външни фактори – завишени нива на стрес, обездвижване, режим на хранене, така и наследствени заложби. За да можеш да постигнеш оптимално здраве, е важно да съобразиш грижата за себе си с индивидуалните нужди на твоето тяло. Сега можеш да получиш създаден за теб режим, изготвен от експерти в генетиката и храненето и съобразен с твоя уникален генетичен профил. Така ще можеш да се възползваш още по-добре от начина, по който тялото ти използва енергията и хранителните вещества, и реагира на определени храни, хранителни режими и тренировки. Персонализираната програма може да ти осигури детайлите, които са ти необходими, за да взимаш правилните решения за здравето си по време на целия си живот.

Прочети повече
ДНК тест Fit Passport

Fit Passport – подобри твоето хранене и спорт по уверен и информиран начин

Време е да постигнеш здравните си цели по уверен и информиран начин.

Благодарение на генетиката можеш да разбереш как тялото ти обработва основни хранителни вещества (захари, мазнини)  и витамини. Ще научиш как гените ти могат да повлияят хранителното ти поведение – начина, по който метаболизираш конкретни храни. Строго индивидуални са и мускулният ти потенциал и начинът, по който тялото ти реагира при упражнения. Тези „открития“ ще ти позволят да започнеш да живееш в унисон с тялото си и да насочиш усилията, които полагаш за здравето си в насока, която ще ти донесе по-добри и трайни резултати за по-кратко време.

Прочети повече
ДНК тест ThyroGene

ThyroGene – правилното за теб хормон-заместително лечение

Открий правилното за теб хормон-заместително лечение при тиреоидит на Хашимото и хипофункция на щитовидна жлеза, с което няма да имаш неприятни остатъчни симптоми!

Бориш ли се с главоболие, излишни килограми и липса на енергия, въпреки че изследванията на тиреоидните ти хормони са в норма? Има един ген в тялото ти, който може да повлияе негативно ефекта от тиреоидната ти терапия и това да не става ясно от кръвните ти изследвания.

Въпреки че не можеш да промениш гените си, съществува начин да се почувстваш много по-добре! Виж как да го направиш.

Прочети повече
ДНК тест GrowBaby

GrowBaby – подобри шансовете си за здравословна бременност с благоприятен изход

ДНК изследването GrowBaby ще ти бъде от полза, в случай че планираш да имаш дете или си в началото на своята бременност и искаш да подобриш здравето си, за да намалиш риска от възникването на евентуални проблеми при износването на плода. Резултатите от генетичния тест GrowBaby ще ти помогнат да разбереш как протичат ключови биологични процеси в тялото ти, от които зависи твоето здраве и протичането на твоята бременност. Ще получиш конкретни насоки за подобрения по отношение на хранителния ти режим, приема на добавки и ежедневните ти навици.

Този панел е подходящ за теб ако:

 • планираш бременност и искаш да осигуриш на тялото си ресурсите, от които се нуждае, за да е в добра кондиция и бебето да се развива при максимално добри условия.
 • планираш бременност или си в първите седмици от нея и искаш да намалиш риска от възникването на евентуални проблеми по време на този период.
 • си имала усложнения по време на предишна своя бременност и искаш да знаеш какви са генетичните ти предразположения за повторение на проблема или възникване на друг.
Прочети повече
ДНК тест Re:Start

Re:Start – Обичай тялото си

Знаеш ли какво е усещането да живееш с лекота и да харесваш тялото си? Получи 8 седмици трансформираща грижа за теб, базирана на генома ти, с пълна подкрепа от експерти в сферата на генетиката, храненето, спорта и психологията! Персонализираната промяна посредством програмата “Re:Start – Обичай тялото си” ще ти помогне да приемеш тялото си, да го заобичаш и да му помогнеш да се трансформира по здравословен и безопасен начин. Направи крачка към онази трайната промяна, от която имаш нужда и можеш да следваш с лекота през целия си живот!

Прочети повече
ДНК тест Athlete Passport

Athlete Passport – твоето решение за отлични спортни резултати и ефективна превенция на травми

ДНК пакетът Athlete Passport ще ти бъде от полза, ако се занимаваш полупрофесионално или професионално със спорт и искаш да подобриш представянето си и да удължиш спортната си кариера, или срещаш проблеми със спортното си представяне. Изследването се извършва еднократно в живота и е подходящо както за млади таланти, така и за пораснали спортисти, които имат желание да постигат по-амбициозни спортни цели.

С помощта на този панел можеш да:

 • Оптимизираш тренировъчния и хранителния си режим;
 • Намалиш риска от травми при тренировка;
 • Установиш генетично заложения ти спортен потенциал;
 • Подобриш здравния си статус и намалиш риска от развитието на здравословни проблеми, към които имаш генетично предразположение.
Прочети повече
ДНК тест Estrogen Detox

Estrogen Detox – намали риска от развитието на естроген-зависими заболявания

ДНК тестът Estrogen Detox може да ти бъде от полза, независимо дали при теб вече е налице диагноза, свързана с естроген-зависимо заболяване, или просто искаш да вземеш превантивни мерки, които ще ти помогнат да намалиш риска от развитието на състояния, характеризиращи се с естрогенов дисбаланс. Естрогенът играе ключова роля в протичането на редица заболявания, свързани с хормоналния баланс в тялото ти. Ако познаваш добре генетичните „настройки“ на организма си, отговорни за метаболизма и детоксикацията на този хормон, можеш да намалиш значително риска от развитието им.

Това изследване е подходящо за теб, ако:

 • Имаш естроген доминиращо заболяване;
 • Планираш прием на контрацептиви или хормони;
 • Предстои ти инвитро процедура;
 • Имаш случаи на рак в семейството и др.
Прочети повече