Healthy Woman – проактивна грижа за здравето на съвременната жена

Услуга, създадена, за да отговори на нуждите на съвременната жена в грижата за здравето, фигурата и превенция на заболявания:

  • Разбери как да подобриш здравето си и да възвърнеш енергията на тялото си.

  • Вземи оптимален хранителен режим, съобразен с гените ти и нуждите ти към сегашния момент.

  • Постигни и поддържай желаното тегло без диети и налучкване.

  • Разбери към какви здравословни проблеми и заболявания си предразположена и как да намалиш риска от развитието им.

  • Има ли нужда да приемаш отделно витамини и хранителни добавки и ако да – какви да са те.

Избери активния подход към здравето и вземи своята персонализирана грижа сега!

1520.00 лв.Поръчай

Здравето на жените не е статична величина. През различните периоди от живота факторите, които ти влияят, рязко се променят, а със тях – и грижата за здравето, тонуса и енергията ти. Колкото по-динамичен живот водиш, толкова повече грижата за здравето ти може да се превърне в истинско предизвикателство. Периодите, свързани с покачване и сваляне на килограми, натовареността в офиса и по време на отглеждането на деца, бременност, кърмене, менопауза – всеки от тях има своята специфика и през всеки ти се налага да взимаш множество нелеки решения. Особено, ако в рода имаш сериозни заболявания, от които искаш да се предпазиш. Никой не може да вземе тези решения вместо теб, а информацията, която трябва да вземеш предвид, за да ги направиш, е сякаш безкрайна като обем, а подходът на проба-грешка не е опция.

За щастие има много начини, по които можеш да се подходиш, за да направиш правилните избори за себе си. Един от най-надеждните и съвременни методи е да се довериш на възможностите на персонализираната медицина. Комбинирайки напредъка на генетиката с експертизата на специалисти в сферата на храненето и превенцията на заболявания, можеш да получиш твой индивидуален план, базиран на генетичния ти профил и съобразен с нуждите и здравето ти в сегашния период от живота ти. Това ще ти помогне да оптимизираш грижата за себе си, за да можеш да получиш още по-добри и дългосрочни резултати за здраве, енергия и тонус.

Какво включва услугата

Генетично изследване

Генетично изследване

Съобразено с нуждите на съвременната жена.

Индивидуален генетичен паспорт

Индивидуален генетичен паспорт

Ще получиш информация за твоите предразположения според изследваните категории гени.

Генетична консултация

Консултация с лекар генетик

Информацията от генетичното изследване ще ти бъде разяснена по време на консултация с лекар, който ще отговори на въпросите ти и ще ти обясни какво е важно да предприемеш на база на анализа.

Персонализиран хранителен режим

Персонализиран хранителен режим

Лекар диетолог ще подготви за теб високоефективен хранителен режим, базиран на гените ти и сегашното ти тегло и здравно състояние. Този режим ще ти помогне да нормализираш и поддържаш теглото си в желаните от теб граници дългосрочно.

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Ако в рамките на три месеца при теб възникнат още въпроси или имаш нужда от съдействие, имаш възможност за още една консултация с нашите специалисти.

Какво ще разбереш за себе си в детайли

Услугата включва изследване на внимателно подбрани генетични маркери, които могат да предоставят на теб и специалистите, с които работиш за подобряване и поддържане на здравето си, ценна информация относно хранителните нужди, необходимото физическо натоварване, необходимата превенция и профилактика, и риска от развитие на редица здравословни проблеми.

Избери твоята услуга

1. Избери твоята услуга

Можеш да заявиш твоята услуга от тук, по телефон или на място в офиса ни. Ние можем да ти помогнем в избора, като ти дадем да попълниш наш детайлен здравен въпросник, който да покаже какъв е най-добрия начин, по който можем да ти помогнем. Ако имаш въпроси, насреща сме да ги обсъдим!

Вземи ДНК материал

2. Вземи ДНК материал

На посочен от теб адрес ще получиш комплект за събиране на ДНК материал с детайлни инструкции. ДНК пробата се взима от устната кухина – бързо и безболезнено.

ДНК анализ в сертифицирана лаборатория

3. ДНК анализ в сертифицирана лаборатория

Взетата проба ще бъде изпратена до една от сертифицираните лаборатории в чужбина, с които работим. Твоят резултат ще е готов в рамките на 4 до 6 седмици.

Анализ на резултата

4. Анализ на резултата

Лекар, специалист по медицинска генетика, ще изготви подробен анализ на твоя резултат. Анализът взима предвид сегашното ти здравословно състояние и родовата анамнеза, за да получиш максимално точни, актуални и приложими решения.

Генетична консултация

5. Консултация

Твоята услуга включва и консултация на живо или дистанционно с лекаря, който е анализирал резултата ти. Прочети детайлите към услугата ти, за да разбереш какви други консултации са включени!

Избери активния подход към здравето и вземи своята персонализирана грижа сега!

1520.00 лв.Поръчай