Healthy Woman – проактивна грижа за съвременната жена

Услуга, създадена, за да отговори на нуждите на съвременната жена в грижата за здравето и фигурата:

 • Разбери как да подобриш здравето си и да възвърнеш енергията на тялото си.

 • Вземи оптимален хранителен режим, съобразен с гените ти и нуждите ти към сегашния момент.

 • Постигни и поддържай желаното тегло.

 • Тренирай по начин, който има най-благоприятен ефект за здравето ти.

 • Емоционално хранене, прием на сладко и други видове хранително поведение – дали са продиктувани от гените ти и как да ги овладееш.

 • Към какви често срещани здравни проблеми си предразположена и как да намалиш риска от развитието им.

 • Какъв да е приемът ти на витамини и ненаситени мастни киселини.

 • Съобрази лечението си с твоите възможности за метаболизиране на определени лекарства.

Избери активния подход към здравето и вземи своята персонализирана грижа сега!

1368.00 лв.Поръчай

Здравето на жените не е статична величина. През различните периоди от живота факторите, които ти влияят, рязко се променят, а със тях – и грижата за здравето, тонуса и енергията ти. Колкото по-динамичен живот водиш, толкова повече грижата за здравето ти може да се превърне в истинско предизвикателство. Периодите, свързани с покачване и сваляне на килограми, натовареността в офиса и по време на отглеждането на деца, бременност, кърмене, менопауза – всеки от тях има своята специфика и през всеки ти се налага да взимаш множество нелеки решения. Никой не може да вземе тези решения вместо теб, а информацията, която трябва да вземеш предвид, за да ги направиш, е сякаш безкрайна като обем, а подходът на проба-грешка не е опция.

За щастие има много начини, по които можеш да се подходиш, за да направиш правилните избори за себе си. Един от най-надеждните и съвременни методи е да се довериш на възможностите на персонализираната медицина. Комбинирайки напредъка на генетиката с експертизата на специалисти в сферата на храненето и превенцията на заболявания, можеш да получиш твой индивидуален план, базиран на генетичния ти профил и съобразен с нуждите и здравето ти в сегашния период от живота ти. Това ще ти помогне да оптимизираш грижата за себе си, за да можеш да получиш още по-добри и дългосрочни резултати за здраве, енергия и тонус.

Какви ще са ползите за теб

 • Ще поддържаш теглото си без да експериментираш с неподходящи за теб диети, защото ще получиш детайлен хранителен режим, съобразен с генома ти и настоящите нужди на тялото ти.
 • Ще разбереш какъв е рискът ти от покачване на тегло, как работи метаболизмът ти и дали йо-йо ефектът при теб е по-силно изразен.
 • Знаейки рисковете си от развитие на някои здравословни проблеми, като диабет, артрит, разширени вени, висок холестерол и триглицериди, ще можеш да предприемеш стъпки за по-добра превенция и ще знаеш кой вид профилактика да засилиш.
 • Ще оптимизираш приема на витамините и омега 3 и 6 мастни киселини, защото ще разбереш кои от тях усвояваш по-бавно.
 • Ще разбереш до каква степен тренировките за издръжливост ще повлияят благотворно на нивата на холестерола и инсулина ти, и дали да увеличиш регулярността им.
 • Ще разбереш до колко хранителното ти поведение е продиктувано от гените ти – емоционално хранене, склонност към прием на повече сладко, контрол на апетита, усещане за ситост и други, и ще получиш насоки как да овладяваш това поведение. Ще получиш информация и дали си склонна към преяждане по време на емоционален стрес или при наличие на големи количества храна (социални събития).
 • Лекарствата могат да имат различен ефект, както и редица нежелани реакции за различните хора. Ще разбереш как тялото ти реагира на често използвани лекарства. Това ще помогне на преценката на твоя лекар за приема на хормонални препарати по време на менопауза, за потенциални нежелани странични ефекти и за оптимизиране на лекарствената доза и други.

  • Ако по време на менопауза приемаш естроген, дали това ще увеличи риска ти от развитие на тромбофилия.
  • Дали имаш завишен риск от загуба на слух при прием на някои видове широкоспектърни антибиотици.
  • Имаш ли завишен риск от развитие на миопатия (заболяване на мускулите) при прием на симвастин.
  • До колко е безопасно за детето ти да приемаш кодеин по време на периода на кърмене.

Какво включва услугата

Генетично изследване

Генетично изследване

Създадено специално за нуждите на съвременната жена

Индивидуален генетичен паспорт

Индивидуален генетичен паспорт

Ще получиш информация за твоите предразположения според изследваните категории гени.

Генетична консултация

Консултация с лекар генетик

Информацията от генетичното изследване ще ти бъде разяснена по време на консултация с лекар, който ще отговори на въпросите ти и ще ти обясни какво е важно да предприемеш на база на анализа.

Персонализиран хранителен режим

Персонализиран хранителен режим

Лекар диетолог ще подготви за теб високоефективен хранителен режим, базиран на гените ти и сегашното ти тегло и здравно състояние. Този режим ще ти помогне да нормализираш и поддържаш теглото си в желаните от теб граници дългосрочно.

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Ако в рамките на три месеца при теб възникнат още въпроси или имаш нужда от съдействие, имаш възможност за още една консултация с нашите специалисти.

Какво ще разбереш за себе си в детайли

Услугата включва изследване на внимателно подбрани генетични маркери, които могат да предоставят на теб и лекарите ти ценна информация относно хранителните нужди, подходящото физическо натоварване, потенциалното влияние на медикаменти, както и риска от развитие на редица общи здравословни проблеми.

Избери активния подход към здравето и вземи своята персонализирана грижа сега!

1368.00 лв.Поръчай