Healthy Woman – проактивна грижа за съвременната жена

Услуга, създадена, за да отговори на нуждите на съвременната жена в грижата за здравето и фигурата:

  • Разбери как да подобриш здравето си и да възвърнеш енергията на тялото си.

  • Вземи оптимален хранителен режим, съобразен с гените ти и нуждите ти към сегашния момент.

  • Постигни и поддържай желаното тегло.

  • Тренирай по начин, който има най-благоприятен ефект за здравето ти.

  • Емоционално хранене, прием на сладко и други видове хранително поведение – дали са продиктувани от гените ти и как да ги овладееш.

  • Към какви често срещани здравни проблеми си предразположена и как да намалиш риска от развитието им.

  • Какъв да е приемът ти на витамини и ненаситени мастни киселини.

  • Съобрази лечението си с твоите възможности за метаболизиране на определени лекарства.

Избери активния подход към здравето и вземи своята персонализирана грижа сега!

1368.00 лв.Поръчай

Здравето на жените не е статична величина. През различните периоди от живота факторите, които ти влияят, рязко се променят, а със тях – и грижата за здравето, тонуса и енергията ти. Колкото по-динамичен живот водиш, толкова повече грижата за здравето ти може да се превърне в истинско предизвикателство. Периодите, свързани с покачване и сваляне на килограми, натовареността в офиса и по време на отглеждането на деца, бременност, кърмене, менопауза – всеки от тях има своята специфика и през всеки ти се налага да взимаш множество нелеки решения. Никой не може да вземе тези решения вместо теб, а информацията, която трябва да вземеш предвид, за да ги направиш, е сякаш безкрайна като обем, а подходът на проба-грешка не е опция.

За щастие има много начини, по които можеш да се подходиш, за да направиш правилните избори за себе си. Един от най-надеждните и съвременни методи е да се довериш на възможностите на персонализираната медицина. Комбинирайки напредъка на генетиката с експертизата на специалисти в сферата на храненето и превенцията на заболявания, можеш да получиш твой индивидуален план, базиран на генетичния ти профил и съобразен с нуждите и здравето ти в сегашния период от живота ти. Това ще ти помогне да оптимизираш грижата за себе си, за да можеш да получиш още по-добри и дългосрочни резултати за здраве, енергия и тонус.

Какво включва услугата

Генетично изследване

Генетично изследване

Създадено специално за нуждите на съвременната жена

Индивидуален генетичен паспорт

Индивидуален генетичен паспорт

Ще получиш информация за твоите предразположения според изследваните категории гени.

Генетична консултация

Консултация с лекар генетик

Информацията от генетичното изследване ще ти бъде разяснена по време на консултация с лекар, който ще отговори на въпросите ти и ще ти обясни какво е важно да предприемеш на база на анализа.

Персонализиран хранителен режим

Персонализиран хранителен режим

Лекар диетолог ще подготви за теб високоефективен хранителен режим, базиран на гените ти и сегашното ти тегло и здравно състояние. Този режим ще ти помогне да нормализираш и поддържаш теглото си в желаните от теб граници дългосрочно.

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Ако в рамките на три месеца при теб възникнат още въпроси или имаш нужда от съдействие, имаш възможност за още една консултация с нашите специалисти.

Какво ще разбереш за себе си в детайли

Свали примерен резултат

Услугата включва изследване на внимателно подбрани генетични маркери, които могат да предоставят на теб и лекарите ти ценна информация относно хранителните нужди, подходящото физическо натоварване, потенциалното влияние на медикаменти, както и риска от развитие на редица общи здравословни проблеми.

Избери активния подход към здравето и вземи своята персонализирана грижа сега!

1368.00 лв.Поръчай