Estrogen Detox – Намали риска от развитието на естроген-зависими заболявания

Естрогенът играе ключова роля в протичането на редица заболявания, свързани с хормоналния баланс в тялото ти. Ако познаваш добре генетичните „настройки“ на организма си, отговорни за метаболизма и детоксикацията на този хормон, можеш да намалиш значително риска от развитието им. Как? Като направиш персонализирани промени в начина си на живот, които ще ти помогнат да контролираш нивата на естроген в организма си. Тези промени се отнасят до начина ти на хранене, двигателния ти режим, приема на добавки, честотата на нужната ти профилактика.

ДНК тестът Estrogen Detox може да ти бъде от полза, независимо дали при теб вече е налице диагноза, свързана с естроген-зависимо заболяване, или просто искаш да вземеш превантивни мерки, които ще ти помогнат да намалиш риска от развитието на състояния, характеризиращи се с естрогенов дисбаланс.

Estrogen Detox е за теб, ако:

Заяви твоя ДНК тест сега!

796.00 лв.Поръчай

Ще получиш над 300лв отстъпка, ако заявиш с Healthy Woman или Fit Passport!

75%

Около 3/4 от случаите на рак на гърда са ER-позитивни (ER+).

80%

Приблизително 80% от рака на гърдата се среща при жени без фамилна анамнеза.

Изследването Estrogen Detox изследва генни варианти, за които е доказано, че оказват влияние върху процесите на метаболизъм и детоксикация на естрогена. Чрез тези процеси тялото разгражда естрогените, за да предотврати остатъчните естрогенни метаболити, причиняващи проблемни странични ефекти и увеличавайки риска от редица заболявания, включително рак на гърдата при жени в постменопауза.

Какви заболявания можеш да адресираш с помощта на ДНК теста Estrogen Detox?

Генетичното изследване ще ти даде ценни насоки и ще ти помогне да планираш адекватни превантивни мерки, свързани с развитието на:

  • ендометриоза;
  • кисти на яйчниците;
  • миоми на матката;
  • ER-позитивен рак на гърдата, рак на маточното тяло и яйчниците, рак на простатата;
  • фиброкистозни и болезнени гърди;
  • цервикална дисплазия;
  • системен лупус еритематозус;
  • и други.
Избери твоята услуга

1. Избери твоята услуга

Можеш да заявиш твоята услуга от тук, по телефон или на място в кабинета ни. Ние можем да ти помогнем в избора, като ти дадем да попълниш наш детайлен здравен въпросник, който да покаже какъв е най-добрия начин, по който можем да ти помогнем. Ако имаш въпроси, насреща сме да ги обсъдим!

Вземи ДНК материал

2. Вземи ДНК материал

Можеш да дадеш твоята ДНК проба за изследването в кабинета ни след предварителна уговорка, а можеш да я вземеш и в своя дом – ако предпочиташ, на посочен от теб адрес ще получиш комплект за събиране на ДНК материал с детайлни инструкции.

ДНК анализ в сертифицирана лаборатория

3. ДНК анализ в сертифицирана лаборатория

Взетата проба ще бъде изпратена до една от сертифицираните лаборатории в чужбина, с които работим. Твоят резултат ще е готов в рамките на 4 до 6 седмици.

Анализ на резултата

4. Анализ на резултата

Лекар, специалист по медицинска генетика, ще изготви подробен анализ на твоя резултат. Анализът взима предвид сегашното ти здравословно състояние и родовата анамнеза, за да получиш максимално точни, актуални и приложими решения.

Генетична консултация

5. Консултация

Твоята услуга включва и консултация на живо или дистанционно с лекаря, който е анализирал резултата ти. Прочети детайлите към услугата ти, за да разбереш какви други консултации са включени!

Заяви твоя ДНК тест сега!

796.00 лв.Поръчай

Ще получиш над 300лв отстъпка, ако заявиш с Healthy Woman или Fit Passport!