Решения за тиреоидит на Хашимото

Знаеш ли, че неприятните симптоми, които изпитваш вследствие на хипофункция на щитовидната жлеза и тиреоидит на Хашимото могат да бъдат успешно контролирани с адекватни промени в хормоналната терапия и начина ти на живот? Можеш да разчиташ на значително по-добро качество на живот и по-малко остатъчни симптоми, ако се възползваш от предимствата на персонализираната медицина, защото тя ти дава възможност да адресираш много прецизно нуждите на тялото си.

Чуй какво споделят специалистите

Виж записите на нашите уебинари със специалисти, които споделят своя опит и дават ценна инфомация за повлияването на хипофункция на щитовидната жлеза и тиреоидит на Хашимото, както и за начините, по които можеш да се почувстваш по-добре!

Уебинар "Факторът хранене при тиреоидит на Хашимото"

Факторът хранене
при
тиреоидит на Хашимото

с доц. д-р Дарина Найденова, диетолог

Гледай видео запис
Уебинар "Новости в лечението на тиреоидит на Хашимото"

Новости в лечението на тиреоидит на Хашимото с д-р Каменова, ендокринолог и д-р Паскалева, нутригенетик

Гледай видео запис
Уебинар "Особености на движението и мотивацията при Хашимото"
Гледай видео запис
Уебинар "7 стъпки за приемане на моето тяло с Хашимото"

7 стъпки
за приемане на моето тяло с Хашимото

с д-р Юлика Новкова,
приложен психолог

Гледай видео запис

Направи следващата стъпка в грижата за себе си с услугите на Re:Gena

ДНК тест ThyroGene

ThyroGene – разбери коя е работещата за теб хормон-заместителна терапия

Ако приемаш хормон-заместително лечение за хипотиреоидизъм, но не се чувстваш добре и имаш остатъчни симптоми, ДНК изследването ThyroGene може да ти помогне да ги овладееш. Как? Както адаптираш терапията си, съобразявайки я с уникалните нужди на тялото ти, продиктувани от твоите гени.

Какви са те ще разбереш чрез генетичния тест ThyroGene. Резултатите от него ще ти покажат дали си носител на рискова вариация на гена DIO2, която повлиява негативно ензимната активност в организма ти и прави стандартната хормонална терапия не достатъчно ефективна за теб. Ако е така, може да се окаже, че по-удачна от стандартната монотерапия с Т4 за теб би била комбинирана терапия с Т3.

Научи повече
ДНК тест Healthy Woman

Healthy Woman – вземи правилните решения за здравето и външния си вид

Ако искаш да планираш по най-добрия начин храненето, начина си на живот и, ако това е необходимо, приема на добавки, довери се на ДНК изследването Healthy Woman. Промените, които ще направиш на база на информацията от него ще ти помогнат да контролираш по-ефективно нивото на антителата в тялото си, да управляваш по-лесно теглото си и да следваш работеща стратегия за постигане на по-добро здраве и превенция на заболявания.

Поръчвайки теста, ще получиш консултация с диетолог, който ще изготви за теб персонализиран според генома ти хранителен режим. Ще научиш важни детайли за процесите, които придружават заболяването тиреоидит на Хашимото като: възпаление, оксидативен стрес, детоксикация, здраве на костите, метилиране.

И още: какви са индивидуалните нужди на организма ти от витамини и минерали; как да се храниш така, че да поддържаш теглото си в норма; имаш ли генетично предразположение за развитието на хранителни непоносимости и как да ги овладееш. 

Научи повече

Виж отговорите на някои важни въпроси, свързани със здравето ти

Тиреоидна терапия

Тиреоидна терапия – как можеш да подобриш ефективността ѝ с помощта на резултатите от ДНК изследване?

Прочети повече
Предварителна генетична консултация

В какви случаи е добре да направиш предварителна генетична консултация и как можеш да заявиш такава?

Прочети повече
Въпроси и отговори, свързани с Хашимото

Какво още споделиха експертите на Re:Gena за лечението на пациенти
с тиреоидит на Хашимото?

Прочети повече
Книгата „Протоколът Хашимото“ на д-р Изабела Уенц ще бъде още едно ценно допълнение към твоя личен план за грижа, съобразен с индивидуалните нужди и възможности на тялото ти. Тя включва 90-дневен план, който ще ти помогне да овладееш по-лесно неприятните симптоми при хипофункция на щитовидната жлеза. Научи повече за нея тук.

Протоколът Хашимото - Изабела Уенц