Решения за контол на теглото

Теглото ти зависи от много фактори, като един от тях е твоят геном. Когато храният ти режим и двигателната ти активност се персонализират и се вземат предвид твоите гени, тогава се отчитат индивидуалните нужди на твоя организъм и ти позволяват да „избягаш“ от грешките, които затрудняват контрола на теглото.

Персонализираният подход ще ти помогне да осигуриш най-добрата грижа на тялото си и да намалиш риска от развитието на редица здравни проблеми. Към нашите услуги има включени консултации със специалисти по генетика и хранене, за да можеш да получиш нужната експертна подкрепа и насока, с които да постигнеш здравните си цели и да коригираш теглото си трайно и по здравословен начин.

Чуй какво споделят специалистите

Наднормено тегло –
3 причини
и
3 решения

с д-р Силвия Паскалева, дм

Гледай видео запис
Диети и геном

Диети и геном – открий
своя
хранителен
режим

с проф. д-р Дарина Найденова

Гледай видео запис
Уебинар: Как се свалят над 30 килограма с помощта на резултатите от ДНК тест?
Гледай видео запис
Уебинар с д-р Боряна Палатова
Гледай видео запис

Нашите ДНК-базирани услуги, които могат да ти помогнат да контролираш ефективно теглото си

ДНК тест Healthy Woman

Healthy Woman – ефективна стратегия за грижа за здравето десетилетия напред

Пакетът Healthy Woman ще ти помогне да достигнеш до оптималния за теб хранителен план, с който не само да постигнеш желаните от теб килограми, но и да се погрижиш пълноценно за здравето си и да направиш превенция на много хронични заболявания. Без да губиш време в търсене на правилния за теб подход и без да рискуваш да нанесеш сериозни щети върху организма си, ограничавайки приема на важни за него хранителни вещества.

На база на резултатите от ДНК изследването, включено в пакета Healthy Woman, ще разбереш какво е идеалното съотношение на мазнини, въглехидрати и протеини в дневното ти меню. Също и има ли нужда да приемаш в синтетична форма определени витамини и хранителни добавки, за да осигуриш на тялото си микронутриентите, от които се нуждае. От ДНК доклада ще разбереш и как да намалиш риска от развитието на хронични заболявания и здравословни проблеми, свързани с негативните генетични предразположения, закодирани в твоя геном.

В пакета е включена и консултация с диетолог с опит в сферата на нутригеномиката, за да може да получиш яснота и конкретика за подходящото за теб хранене на база на ДНК резултатите ти, съобразена със здравето и целите ти. 

Научи повече
ДНК тест Healthy Man

Healthy Man – проактивна грижа за здравето на съвременния мъж

Много фактори влияят върху цялостното здраве и качество на живот на съвременните мъже. Сред тях са както външни фактори – завишени нива на стрес, обездвижване, режим на хранене, така и наследствени заложби. За да постигнеш оптимално здраве, a също и да поддържаш зравословно тегло, е важно да съобразиш грижата за себе си с индивидуалните нужди на твоето тяло.

С ДНК пакета Healthy Man можеш да получиш създаден за теб режим, изготвен от експерти в генетиката и храненето и съобразен с твоя уникален генетичен профил. Така ще си способен да се възползваш още по-добре от начина, по който тялото ти използва енергията и хранителните вещества, и реагира на определени храни, хранителни режими и тренировки. Персонализираната програма може да ти осигури детайлите, които са ти необходими, за да взимаш правилните решения за здравето си и теглото си по време на целия си живот.

Научи повече
ДНК тест Fit Passport

Fit Passport – подобри твоето хранене и спорт по уверен и информиран начин

Fit Passport ще ти бъде от полза, ако искаш да планираш по най-добрия начин хранителния и двигателния си режим, така че да оптимизираш теглото си, да бъдеш в отлична форма и да върнеш енергията си. Насоките, които ще получиш, ще ти помогнат да „избягаш“ от неработещия подход проба-грешка, без да губиш излишно време, средства и мотивацията си за положителна промяна.

ДНК изследването, включено в пакета, ще ти даде много точни и ясни насоки за това какви храни да включиш в менюто си и какви упражнения да изпълняваш, за да се възползваш по най-добрия начин от генетичния си потенциал. Ще научиш как организмът ти обработва различни хранителни вещества, имаш ли склонност към хранителни непоносимости, от какъв тип физическо натоварване се нуждае тялото ти и други важни детайли, които повлияват начина, по който се чувстваш  и изглеждаш.

Научи повече

Какво още е важно да знаеш

Предварителна генетична консултация

Запази час за предварителна консултация с лекар генетик

Прочети повече
Линк към интервю с д-р Паскалева

Интервю с д-р Паскалева за персонализираното хранене

Прочети повече
Линк към интервю с Виктория Апостолова

Интервю с Виктория Апостолова за значимостта на ДНК изследванията

Прочети повече