Единични пакети

Тук ще намериш генетични изследвания с конкретен фокус, подпомагащи информирания избор за начин на живот, съобразен с индивидуалните нужди на тялото.

ДНК тест Skin Passport

Skin Passport

Твоята ДНК играе важна роля за здравето и външния вид на кожата ти. Разбери повече за генетичното ти предразположение към проблеми, свързани с фотостареене, текстура и еластичност, риск от възпаление и развитие на алергични реакции, хидратация, оксидативен стрес, гликиране и хранителни потребности на кожата. Така ще можеш да направиш положителни промени и да следваш свой персонализиран план за грижа за кожата, за да елиминираш, намалиш или забавиш симптомите.

Прочети повече
ДНК тест Fit Passport

Fit Passport

Време е да постигнеш здравните си цели по уверен и информиран начин.

Благодарение на генетиката можеш да разбереш как тялото ти обработва основни хранителни вещества (захари, мазнини)  и витамини. Ще научиш как гените ти могат да повлияят хранителното ти поведение – начина, по който метаболизираш конкретни храни. Строго индивидуални са и мускулният ти потенциал и начинът, по който тялото ти реагира при упражнения. Тези „открития“ ще ти позволят да започнеш да живееш в унисон с тялото си и да насочиш усилията, които полагаш за здравето си в насока, която ще ти донесе по-добри и трайни резултати за по-кратко време.

Прочети повече
ДНК тест Future Parent

Future Parent

Едно от най-важните неща, които може да направиш докато се подготвяш да станеш родител, е да узнаеш дали си носител на определени генетични заболявания.

Изследването за носителство проверява за потенциални заболявания, които родителите могат да предадат на децата си. Тези генетични заболявания може да предизвикат сериозни здравословни проблеми, да повлияят на умственото развитие или да доведат до по-кратка продължителност на живота.

Изследването може да бъде извършено преди зачатие или по всяко време от бременността.

Прочети повече
ДНК тест Healthy Start

Healthy Start

Храненето на детето играе определяща роля за неговото здраве през целия му живот. Генетиката може да ти окаже незаменима помощ за подобряването на грижата за него спрямо генетично определените нужди на тялото му още от ранна възраст и да ти даде информация, която ще е валидна за цял живот.

Прочети повече