Единични пакети

Тук ще намериш генетични изследвания с конкретен фокус, подпомагащи информирания избор за начин на живот, съобразен с индивидуалните нужди на теб и на семейството ти.

ДНК тест ThyroGene

ThyroGene – правилното за теб хормон-заместително лечение

Открий правилното за теб хормон-заместително лечение при тиреоидит на Хашимото и хипофункция на щитовидна жлеза, с което няма да имаш неприятни остатъчни симптоми!

Бориш ли се с главоболие, излишни килограми и липса на енергия, въпреки че изследванията на тиреоидните ти хормони са в норма? Има един ген в тялото ти, който може да повлияе негативно ефекта от тиреоидната ти терапия и това да не става ясно от кръвните ти изследвания.

Въпреки че не можеш да промениш гените си, съществува начин да се почувстваш много по-добре! Виж как да го направиш.

Прочети повече
ДНК тест Fit Passport

Fit Passport – подобри твоето хранене и спорт по уверен и информиран начин

Време е да постигнеш здравните си цели по уверен и информиран начин.

Благодарение на генетиката можеш да разбереш как тялото ти обработва основни хранителни вещества (захари, мазнини)  и витамини. Ще научиш как гените ти могат да повлияят хранителното ти поведение – начина, по който метаболизираш конкретни храни. Строго индивидуални са и мускулният ти потенциал и начинът, по който тялото ти реагира при упражнения. Тези „открития“ ще ти позволят да започнеш да живееш в унисон с тялото си и да насочиш усилията, които полагаш за здравето си в насока, която ще ти донесе по-добри и трайни резултати за по-кратко време.

Прочети повече
ДНК тест Skin Passport

Skin Passport – оптимална грижа за твоята кожа

Твоята ДНК играе важна роля за здравето и външния вид на кожата ти. Разбери повече за генетичното ти предразположение към проблеми, свързани с фотостареене, текстура и еластичност, риск от възпаление и развитие на алергични реакции, хидратация, оксидативен стрес, гликиране и хранителни потребности на кожата. Така ще можеш да направиш положителни промени и да следваш свой персонализиран план за грижа за кожата, за да елиминираш, намалиш или забавиш симптомите.

Прочети повече
ДНК тест Future Parent

Future Parent – първата стъпка към отговорно и спокойно родителство

Едно от най-важните неща, които може да направиш докато се подготвяш да станеш родител, е да узнаеш дали си носител на определени генетични заболявания.

Изследването за носителство проверява за потенциални заболявания, които родителите могат да предадат на децата си. Тези генетични заболявания може да предизвикат сериозни здравословни проблеми, да повлияят на умственото развитие или да доведат до по-кратка продължителност на живота.

Изследването може да бъде извършено преди зачатие или по всяко време от бременността.

Прочети повече
ДНК тест Healthy Start

Healthy Start – всяко дете е различно и се нуждае от индивидуален подход в храненето

Храненето на детето играе определяща роля за неговото здраве през целия му живот. Генетиката може да ти окаже незаменима помощ за подобряването на грижата за него спрямо генетично определените нужди на тялото му още от ранна възраст и да ти даде информация, която ще е валидна за цял живот.

Прочети повече
ДНК тест Fit Passport

COVID-19 Risk – Разбери какъв е индивидуалният ти риск от заразяване и настъпване на усложнения

Вземи още по-информирани решения в грижата за своето здраве и прецени дали да приложиш допълнителни медицински и превантивни мерки във връзка с развитието на COVID-19 инфекция.

Някои хора преминават леко през инфекция с COVID-19, докато за други тя може да е изключително тежка и опасна. Част от причините за това са разликите в нашата ДНК.

ДНК тестът COVID-19 Risk изследва ген TAS2R38. Според ново научно проучване, вариантите на този ген се асоциират с вродена имунна защита от SARS-CoV-2 и могат да бъдат използвани, за да се предвиди клиничното протичане и изхода от инфекция с COVID-19.

Прочети повече