Единични пакети

Тук ще намериш генетични изследвания с конкретен фокус, подпомагащи информирания избор за начин на живот, съобразен с индивидуалните нужди на теб и на семейството ти.

ДНК тест ThyroGene

ThyroGene – правилното за теб хормон-заместително лечение

Открий правилното за теб хормон-заместително лечение при тиреоидит на Хашимото и хипофункция на щитовидна жлеза, с което няма да имаш неприятни остатъчни симптоми!

Бориш ли се с главоболие, излишни килограми и липса на енергия, въпреки че изследванията на тиреоидните ти хормони са в норма? Има един ген в тялото ти, който може да повлияе негативно ефекта от тиреоидната ти терапия и това да не става ясно от кръвните ти изследвания.

Въпреки че не можеш да промениш гените си, съществува начин да се почувстваш много по-добре! Виж как да го направиш.

Прочети повече
ДНК тест Fit Passport

Fit Passport – подобри твоето хранене и спорт по уверен и информиран начин

Време е да постигнеш здравните си цели по уверен и информиран начин.

Благодарение на генетиката можеш да разбереш как тялото ти обработва основни хранителни вещества (захари, мазнини)  и витамини. Ще научиш как гените ти могат да повлияят хранителното ти поведение – начина, по който метаболизираш конкретни храни. Строго индивидуални са и мускулният ти потенциал и начинът, по който тялото ти реагира при упражнения. Тези „открития“ ще ти позволят да започнеш да живееш в унисон с тялото си и да насочиш усилията, които полагаш за здравето си в насока, която ще ти донесе по-добри и трайни резултати за по-кратко време.

Прочети повече
ДНК тест Fit Passport

COVID-19 Risk – Разбери какъв е индивидуалният ти риск от заразяване и настъпване на усложнения

Вземи още по-информирани решения в грижата за своето здраве и прецени дали да приложиш допълнителни медицински и превантивни мерки във връзка с развитието на COVID-19 инфекция.

Някои хора преминават леко през инфекция с COVID-19, докато за други тя може да е изключително тежка и опасна. Част от причините за това са разликите в нашата ДНК.

ДНК тестът COVID-19 Risk изследва ген TAS2R38. Според ново научно проучване, вариантите на този ген се асоциират с вродена имунна защита от SARS-CoV-2 и могат да бъдат използвани, за да се предвиди клиничното протичане и изхода от инфекция с COVID-19.

Прочети повече