Онкологична генетична консултация

Макар и много видове онкологични заболявания да зависят от средата и начина на живот, има и такива, за които има сериозно генетично предразположение.

Кога се препоръчва онкологичната консултация?

  • За здрави хора – ако искаш да разбереш дали имаш по-висок риск от развитие на онкологично заболяване, особено ако има случаи на рак в рода ти;
  • Онкологично болни – ако ти или твой близък провежда конвенционална терапия (химиотерапия и/или лъчетерапия), и търсиш препоръки за подобряване на хранителния режим.
  • Онкологично болни или хора в ремисия – ако искаш да видиш дали носиш гени, които са повишили значително риска ти от развитие на рак.

Целта на консултацията е да ти даде възможност да вземеш информирано решение за грижата за здравето си и мерките за превенция на заболявания и профилактика, които са ти нужни. Ще имаш много по-голямо спокойствие, ако знаеш какви рискове за здравето имаш и вземеш активни мерки, за да държиш риска под контрол.

Онкологична генетична консултация

Как протича консултацията?

Заяви генетична консултация

Заяви генетична консултация

След като заявиш консултацията чрез попълване на формуляра долу, ще се свържем с теб на посочените контакти и ще ти изпратим здравен въпросник.

Попълни здравен въпросник

Попълни въпросник за здравето ти

Попълни здравния въпросник, включващ личната ти здравна информация и анамнеза на заболяванията при роднините ти.

Генетична консултация в удобно време

Консултация в удобно за теб време

След като лекаря се запознае с въпросника ти, ще проведем консултацията в удобно за теб време.

Генетична консултация - лично или онлайн

Лично или дистанционно от цялата страна

Консултацията е с продължителност 30 минути и може да се проведе както лично, така и дистанционно (по телефон, Skype или Viber).

Цена: 90 лв.

Заяви своята Онкологична генетична консултация:

    *

    задължително поле