Skin Passport – Oптимална грижа за твоята кожа

Разбери как гените ти влияят на здравето на твоята кожа и как най-добре да се грижиш за нея. Вземи персонализиран план, от който ще научиш:

 • Какъв е генетичният паспорт на твоята кожа в седем важни здравни категории.

 • От каква грижа най-много се нуждае кожата ти.

 • Кои са най-подходящите козметични съставки за твоята кожа.

 • Кои са препоръчителните естетични процедури за нея.

 • Как да се грижиш за кожата си при излагане на слънце.

 • Какви мерки да вземеш за поддържането на нейната текстура и еластичност.

 • Дали имаш риск от възпаление и алергии на кожата, свързани със зачервяване, сърбеж, болка.

 • Как да се погрижиш оптимално за хидратацията на кожата си.

 • Как да защитиш кожата си от оксидативен стрес.

 • Какво е нивото на гликиране на кожата ти – рискът ѝ от преждевременно стареене.

 • Какви са хранителните нужди на кожата ти от витамини и ненаситени мастни киселини.

Твоята ДНК играе важна роля за здравето и външния вид на кожата ти. Разбери повече за генетичното ти предразположение към проблеми, свързани с фотостареене, текстура и еластичност, риск от възпаление и развитие на алергични реакции, хидратация, оксидативен стрес, гликиране и хранителни потребности на кожата. Така ще можеш да направиш положителни промени и да следваш свой персонализиран план за грижа за кожата, за да елиминираш, намалиш или забавиш симптомите.

0
Здравни категории
0
Изследвани гени
0
ЕНП (еднонуклеотидни полиморфизми)

В момента променяме пакета Skin Passport и услугата не се предлага. В случай че имаш интерес към нея, свържи се с нас!

Чувстваш ли, че полагаш най-добрата грижа за кожата си? Знаеш ли какво да направиш, за да поддържаш кожата си здрава, млада и красива? Има ли месеци, в които тя сякаш рязко остарява и започваш да се чудиш дали е обратимо? Поредният скъп крем или серия от процедури не дават достатъчно добър ефект и отново губиш не само средства, но и време?

Имаш потенциал за красива кожа, дори ако смяташ, че не си генетично предразположена да притежаваш такава. От всички начини за грижа, разнообразни добавки, продукти и процедури можеш да подбереш тези, които ще ти осигурят най-голям ефект, без експерименти и налучкване. Ключовото е да идентифицираш уникалните за теб рискови фактори навреме, за да предприемеш информирана, целенасочена, превантивна и високоефективна грижа за кожата си! Тя ще ти се отплати с времето.

60%

60% от стареенето на кожата се дължи на генетичен фактор.

40%

40% се дължи на външни фактори, свързани с околната среда и начина ти на живот.

Какво включва услугата

Генетично изследване

Генетично изследване

Създадено специално за нуждите на кожата ти

Индивидуален генетичен паспорт

Индивидуален генетичен паспорт

Ще получиш информация за всички твои изследвани гени, както и конкретните рискове за кожата ти, с които те се свързват.

Генетична консултация

Консултация с лекар генетик

Генетичните ти резултати ще ти бъдат разяснени по време на консултация с лекар, който ще ти обясни какво е важно да предприемеш на база на тях откъм грижа за кожата, козметика, естетични процедури и пр.

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Вторична консултация в рамките на 3 месеца

Ако в рамките на три месеца при теб възникнат още въпроси или имаш нужда от съдействие, имаш възможност за още една консултация с лекаря, изготвил анализ на резултата ти.

Какво ще разбереш за кожата си и нейните нужди в детайли

Свали примерен резултат

Концепцията зад услугата е разработена в партньорство с водещи научни групи по дерматология и стареене в Станфорд, Бъркли, Института Salk и Нюйоркския университет. Включеното в услугата изследване е създадено за ползване с клинични цели от специалисти в областта на дерматологията и козметиката.

Избери твоята услуга

1. Избери твоята услуга

Можеш да заявиш твоята услуга от тук, по телефон или на място в кабинета ни. Ние можем да ти помогнем в избора, като ти дадем да попълниш наш детайлен здравен въпросник, който да покаже какъв е най-добрия начин, по който можем да ти помогнем. Ако имаш въпроси, насреща сме да ги обсъдим!

Вземи ДНК материал

2. Вземи ДНК материал

Можеш да дадеш твоята ДНК проба за изследването в кабинета ни след предварителна уговорка, а можеш да я вземеш и в своя дом – ако предпочиташ, на посочен от теб адрес ще получиш комплект за събиране на ДНК материал с детайлни инструкции.

ДНК анализ в сертифицирана лаборатория

3. ДНК анализ в сертифицирана лаборатория

Взетата проба ще бъде изпратена до една от сертифицираните лаборатории в чужбина, с които работим. Твоят резултат ще е готов в рамките на 4 до 6 седмици.

Анализ на резултата

4. Анализ на резултата

Лекар, специалист по медицинска генетика, ще изготви подробен анализ на твоя резултат. Анализът взима предвид сегашното ти здравословно състояние и родовата анамнеза, за да получиш максимално точни, актуални и приложими решения.

Генетична консултация

5. Консултация

Твоята услуга включва и консултация на живо или дистанционно с лекаря, който е анализирал резултата ти. Прочети детайлите към услугата ти, за да разбереш какви други консултации са включени!

В момента променяме пакета Skin Passport и услугата не се предлага. В случай че имаш интерес към нея, свържи се с нас!