Подаръчен ваучер от Re:Gena

Помогни на тези, които обичаш, да бъдат здрави и да се чувстват добре в тялото си!

Кое е пожеланието, което най-често отправяш към близките си? Да бъдат здрави, разбира се! За съжаление обаче само пожеланията не са достатъчни, за да помогнеш на важните за теб хора да се предпазят от заболявания и да се поддържат във форма. Ако искаш да бъдеш до тях в изпълнението на тази мисия, помогни им да направят първата крачка. Зарадвай ги с подаръчен ваучер, с който могат да планират грижата за себе си по най-добрия начин, съобразявайки я с особеностите на своите гени. Без налучкване, без излишни нерви и загубено време.

И не забравяй – ти си най-важният човек в живота си! Понякога най-големият подарък, който можем да направим на хората, които обичаме, е да се погрижим за себе си, за да можем да имаме силата и енергията да бъдем с тях още много време. Можеш да вземеш всеки един от тези ваучери и като подарък за себе си!

Подаръчен ваучер от Re:Gena

Защо да избереш ваучер за подарък от Re:Gena?

 • За да дадеш възможност за по-добър и пълноценен живот на тези, които обичаш.

 • За да направиш подарък, който ще им бъде от полза за цял живот – резултатите от ДНК тестовете не се променят с времето.

 • За да направиш наистина личен подарък, съобразен с нуждите и целите на близките си.

 • За да се възползваш от специалното ни предложение, което включва безплатна консултация със специалист.

 • Защото няма как да сбъркаш – ДНК изследванията могат да бъдат от полза на всеки, независимо от пола, възрастта и здравословното му състояние, и без значение къде се намира.

Можеш да избереш едно от четирите ни специални предложения

 • Подаръчен ваучер за ДНК тест FIT PASSPORT (с ПОДАРЪК 2 консултации) на цена 996 лв.

 • Подаръчен ваучер за ДНК пакет HEALTHY WOMAN (с ПОДАРЪК 2 консултации) на цена 1 520 лв.

 • Подаръчен ваучер за ДНК пакет HEALTHY MAN (с ПОДАРЪК 2 консултации) на цена 1 520 лв

 • Подаръчен ваучер за трансформационната програма „RE:START – Обичай тялото си“ (с ПОДАРЪК 2 консултации) на цена 2 200 лв.

Fit Passport

Включва 1 безплатна предварителна консултация с лекар генетик и 1 безплатна консултация с диетолог или спортен психолог и треньор, които ще помогнат на изследваното лице да планира хранителния и двигателния си режим съобразно особеностите на своите гени.

Healthy Woman и Healthy Man

Включват 1 безплатна предварителна консултация с лекар генетик и 1 безплатна консултация със спортен психолог и треньор, който ще помогне на изследваното лице да приложи насоките от ДНК теста на практика в ежедневието си и да направи дългосрочни положителни промени в начина си на живот.

Трансформационна програма Re:Start

Включва 2 допълнителни срещи-подарък със спортен психолог и треньор, които ще осигурят още половин месец подкрепа по пътя на трайната и здравословна трансформация.

Ние ще се погрижим хората, когото си избрал да зарадваш с този специален подарък, да получат грижата и спокойствието, които заслужават. Информацията и насоките, които ще им дадем, отговарят на най-високите стандарти в областта на генетиката, а екипът ни ще бъде насреща, за да им помогне да извлекат най-доброто от потенциала на своите гени. Ще бъдем до тях и ще направим всичко по силите си, за да направим промяната, която искаш за тях, възможна.

Запознай се отблизо с предложенията ни за подаръчен ваучер

ДНК изследването FIT PASSPORT ще помогне на твоите близки да оптимизират диетата и тренировките си, за да изглеждат и да се чувстват наистина добре в тялото си. Резултатите ще им покажат как да планират хранителния и двигателния си режим, така че да се възползват максимално от генетичния си потенциал. Тестът се предлага в 4 интерпретации, всяка с различен фокус: здравна превенция; подобряване спортното представяне; изготвяне на вегетариански/веган хранителен режим; подобряване на фертилитета. Виж повече за ДНК изследването FIT PASSPORT ТУК.

ДНК пакетът HEALTHY WOMAN ще помогне на любимите ти жени да направят цялостна здравна превенция и същевременно да подобрят контрола върху теглото си. От резултатите те ще научат как могат да намалят риска си от отключването на редица широко разпространени хронични заболявания, в т.ч. сърдечносъдови, метаболитни, автоимунни, онкологични, а ако вече са налице – как да подобрят грижата за себе си и да ограничат негативните ефекти от тяхното протичане. Виж повече за ДНК пакета HEALTHY WOMAN ТУК.

ДНК пакетът HEALTHY MAN ще помогне на любимите ти мъже да направят цялостна здравна превенция и същевременно да подобрят контрола върху теглото си. От резултатите те ще научат как могат да намалят риска си от отключването на редица широко разпространени хронични заболявания, в т.ч. сърдечносъдови, метаболитни, автоимунни, онкологични, а ако вече са налице – как да подобрят грижата за себе си и да ограничат негативните ефекти от тяхното протичане. Виж повече за ДНК пакета HEALTHY MAN ТУК.

Re:Start – Обичай тялото си

Трансформационната програма „RE:START – Обичай тялото си“ подкрепя любимите ти хора по пътя на постигането на трайна промяна в отношението им към техните тела, съобразена с генома им и водена от мултидисциплинарен екип, с какъвто до скоро само елитните атлети разполагаха. По време на програмата те ще се запознаят в детайл с начина, по който тялото им работи, ще получат хранителен режим, съобразен с техния геном, ДНК-базирана тренировъчна програма, съобразена с психическата им настройка и месеци подкрепа от експерти в тяхната трансформация! Виж повече за RE:START ТУК.

Условия за ползване на ваучерите

 • Можеш да заявиш ваучер до 31.12.2021 г.
 • Ваучерите са с период на валидност от 6 месеца.
 • Можеш да получиш своя ваучер с красив дизайн в електронен или хартиен вариант, а ако желаеш, можем да го изпратим направо на човека, който искаш да зарадваш.
 • Разходите за доставка в рамките на България са включени в цената на услугите.
 • Включените консултации могат да бъдат направени на живо в София, по телефона или онлайн.

Поръчай подаръчен ваучер бързо и лесно тук

Ако искаш да поръчаш повече от един ваучер, свържи се с нас на team@regena.bg или + 359 885 289 437.

  Как искаш да изпратим ваучера?

  Изпратете го на следния имейлИзпратете го по куриер на адрес

  *

  задължително поле