Събитието се проведе на 26 януари

с гост лектор д-р Силвия Паскалева, дм

8 месеца – точно толкова време отнема на Петър* да се раздели с цели 36 килограма и да „премести“ стрелката на кантара от 132 на 96 килограма. С помощта на резултатите от своя ДНК тест и подкрепата на опитен нутригенетик в лицето на д-р Силвия Паскалева, той успява да постави теглото си под контрол, да подобри здравето си и да запази постигнатите резултати, спазвайки режим, съобразен с индивидуалните нужди на неговото тяло.

На 26 януари д-р Паскалева разказа от личен опит как се случва и какво изисква едно толкова драстично отслабване, основано на персонализираното хранене. 

Защото поддържането на здравословно тегло не е единично усилие или въпрос на поредна диета. То е структуриран процес, който включва редица важни, но изпълними стъпки.

От историята на Петър ще научиш:

  • От избора на ДНК изследване, през подкрепата на правилните специалисти до практическото приложение на насоките, които то дава – личната история на Петър.
  • Кои са стъпките и процесите, довели до успешното преминаване към персонализирано хранене в съответствие с ДНК резултатите?
  • Какви са особеностите на персонализираното хранене и с какво могат да изненадат резултатите от един генетичен тест?
  • Каква е ролята на лекаря нутригенетик – при избора на ДНК изследване, изграждането на режим, постигането и поддържането на желаните резултати?
  • Кои са най-трудните моменти и „капаните“ в процеса на отслабване и как Петър се справи с тях?
  • Защо е важна грижата не само за физическото, но и за психичното здраве, когато целта е трайно справяне с излишните килограми?
  • Кои са забавните моменти в целия процес?

Опитът, който д-р Паскалева ще сподели с теб, ще ти помогне да визуализираш по-ясно пътя, който трябва да извървиш, за да постигнеш оптимално тегло, без да излагаш на риск здравето си. Събитието ще ти бъде от особена полза, ако вече имаш натрупан опит с неработещи диети и подходи, които не успяват да ти донесат желаните резултати в дългосрочен план, или ти липсва мотивация да започнеш този процес. Ще разбереш къде могат да се крият препъникамъните по пътя към твоята мечтана фигура и как можеш да ги преодолееш, превръщайки подходящото за теб хранене в начин на живот.

*Д-р Паскалева ще представи историята на своя пациент с изричното му съгласие, като по негова молба няма да бъде оповестено истинското му име.

Абонирай се за бюлетина ни, за да не изпускаш уебинари и новини!

Петър отслабна с 36кг

Прочети разказа на Петър, който свали 36 килограма за 8 месеца: „За да постигнете желаните резултати е важно да повярвате на ДНК теста и да се доверите на лекаря си!“

Прочети интервюто на Петър!

Гледай запис от уебинара тук:

Гост специалист

цитат от д-р Паскалева

Д-р Силвия Паскалева

Д-р Силвия Паскалева, ди е специалист с 30 години опит. Работи в области, свързани с физиотерапия, диагностика и лечение на социално значими заболявания в областта на ортопедията и травматологията, спортна медицина, диагностика и лечение на затлъстяването.

Тя има сертификат от Кaнaдския институт по диетология за Нутригеномика и генетично тестване с цел персонализирано хранене и изготвя персонализирани хранителни режими в случаите на наднормено тегло при деца и възрастни.

Използвайки опита си като лекар на Националния отбор по художествена гимнастика, д-р Паскалева провежда спортни консултации за професионални спортисти и любители.

Д-р Паскалева консултира на живо в Спортсклиник Еуровита в София, като провежда и дистанционни безплатни консултации за избор на генетично изследване.

Боряна Герасимова